Как да избереш правилния за теб ББ крем?

Как да избереш правилния за теб ББ крем?

С настъпването на пролетта и задаващото се топло време, много жени предпочитат да нанасят върху кожата на лицето си леки и почти незабележими продукти. Ако и ти си сред тях и вече си фен на грима с нежна текстура и добро покритие, 1 Beauty ще улесни избора ти и ще ти помогне да се насочиш към правилния за теб продукт.

Днес ще се опитаме да ви дадем отговор на най-често задаваните въпроси към нас, свързани с декоративна козметика за лице и по-точно: двата ни ББ крема.

За кого са подходящи BB Cream Cushion и Radiance BB Cream ?

ББ кремовете са подходящи за всеки тип кожа, стига ти да се чувстваш добре! Както тийнейджъри, така и дами над 45 могат да се възползват от кремовете и да ги използват ежедневно.

Освен подхранващи кожата, и двата продукта са с лека текстура и се адаптират перфектно към естествения цвят на кожата. Седят изключително добре самостоятелно, както и с лек грим на очите и устните.

И BB Cream Cushion, и Radiance BB Cream имат висока UV защита (SPF 50/ UVA+UVB) , която ги прави особено подходящи за по-слънчевите дни, в които кожата ни се нуждае от допълнителна бариера срещу вредните лъчи.

ББ кремовете са много по-подходящи от един обикновен фон дьо тен или пудра, тъй като не запушват допълнително порите, дават свеж вид на кожата и същевременно са скриват всякакви несъвършенства. Продуктите от серията на Beauty Bakery са идеалното начало на един перфектен грим и завършена визия

Каква е разликата между BB Cream Cushion и Radiance BB Cream?

Основната разлика при двата крема е КОНСИСТЕНЦИЯТА. При BB Cream Cushion имаме гладка, но високо покривна плътност, която се съдържа в гъба. Това позволява равномерно нанасяне по цялото лице с допълнителната гъбичка за грим или четка, което предполага използване на минимално количество продукт. За разлика от Radiance BB Cream, който е с изцяло течна формула, но също в толкова удобна опаковка с помпичка.

Друга съществена разлика между двата ББ крема е, че BB Cream Cushion разполага с ДВА ЦВЯТА, от които вие можете да избирате. Поради високата си покривност, именно този ББ крем препоръчваме за по-млада кожа. Radiance BB Cream се предлага само в един цвят, но перфектно съвпада с тена на кожата и се адаптира лесно с естесвения цвят на лицето.

Кой цвят от BB Cream Cushion е подходящият за теб?

#21 Skin Beige е светло бежов цвят, подходящ за почти прозрачна кожа в светлите нюанси. Добре покриващ и най-видимите несъвършенства. Лесно адаптивен към естествения тен.

#23 Natural Beige със своя средно бежов цвят, подходящ за средно светла кожа, разнася се лесно и се адаптира към естествения тен на кожата. Ако имате светла кожа, но дори и лек тен – това е подходящият за вас цвят.

Със сигурност, обаче изборът на ББ крем е много по-лесен от този на фон дьо тен, тъй като нашите такива се адаптират лесно към тена на вашата кожа.

Ако все още се колебаете кой цвят да изберете, свържете се с нас!

office@1beauty.eu

0898781111

Ние ви съдействаме, за да направите правилния избор!

Нашият съвет за бърз 5-минутен грим

Нанеси BB Cream Cushion върху почистена кожа на лицето. Ако кожата ти е мазна, матирай с подходяща за твоята кожа пудра. Нанеси спирала върху миглите, а ако имаш опит – допълни daily визията си с нашите почти незабележими мигли от изкуствен косъм. Пролет е: заложи на цветен акцент и нанеси върху устните си прецизното ни матово молив-червило в цвят Apple. Това е! Вече си готова да покоряваш нови върхове!

Ще се радваме да сме успели да отговорим на всички въпроси и да сме те ориентирали правилно кой продукт да избереш.

Сега остава да влезнеш в сайта на 1 Beauty, да поръчаш някой от страхотните ни продукти и да се насладиш на хубавото време с красива кожа!