Cheong Eun Ro – Тайните на Далечния изток

Cheong Eun Ro – Тайните на Далечния изток

С екзотичното си име Cheong Eun Ro, в превод “чиста блестяща роса под лунната светлина”, серията предлага медицинска грижа за здравето на  нежната кожа на лицето.

Насладете се на уникалната хармонизираща съвкупност от ориенталски билкови екстракти и одобрени медицински съставки, подходящи за различни дерматологични терапии на чувствителната и раздразнена кожа.

Cheong Eun Ro ще се погрижи за съживяването и регенерирането на Вашата кожа, като я хидратира и подхрани в дълбочина, ще запълни фините линии на лицето, ще увеличи еластичността й и ще й придаде свеж и здрав вид.

Продуктите съдържат ниско молекулярен пептид, чиято регенерираща функция съживява кожата. Различните екстракти, сред които корен от женшен и Ангелика Гигас, освобождават кожата от стреса, стимулират метаболизма и регенеративните процеси на кожата, забавят процеса на стареене и появата на бръчки.

Съдържа ниацинамид, аргинин, аденозин, екстракти от полезни билки и етерични масла (лавандула, бергамот, лимон, бурбонски здравец, розово масло) с тонизиращо, избелващо, антиоксидантно, регенериращо и заглаждащо действие върху кожата

 

Cheong Eun Ro Renaturation Cream EX 80g – Възстановяващ крем за лице против бръчки с мека текстура и стягащо действие благодарение на ниско молекулярния пептид, който събужда естествените регенеративни функции на кожата.


 

Възстановяващата маска за лице Cheong Eun Ro 25g – Маска за лице за еднократна употреба, която ще придаде мигновена свежест и дълбока грижа на кожата. Тя заглажда, избелва кожата на лицето, възстановява нейната еластичност и я предпазва от появата на бръчки.


 

Възстановяващ крем за лице Cheong Eun Ro 21ml – Крем, предназначен за избелване, овлажняване, възстановяване на еластичността и предпазване от стареене на кожата на лицето.

Leave A Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

* Отметката GDPR е задължителна

*

I agree